Over 10 years we helping companies reach their financial and branding goals. Onum is a values-driven SEO agency dedicated.

LATEST NEWS
CONTACTS

Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος E-Shop

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ESHOP ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥ

Σήμερα υπάρχουν πολλές κατηγορίες ηλεκτρονικών καταστημάτων με σημαντικότερες τα καταστήματα πώλησης υλικών αγαθών, τις ιστοσελίδες παροχής υπηρεσιών, τις σελίδες προσφορών, αυτές της σύγκρισης τιμών προϊόντων, τις σελίδες συγκέντρωσης προσφορών και τις σελίδες δικτύων αγορών (shopping networks). Αυτό οφείλεται κυρίως, στις καλύτερες τιμές που μπορεί να βρει κανείς, στον εύκολο και άνετο τρόπο αναζήτησης και στην ολοένα και μεγαλύτερη διείσδυση του internet στην καθημερινή ζωή. διαβάστε περισσότερα…

Μερικά απο τα πλεονεκτήματα των eshop
Είναι ανοιχτό 24/7
Το παγκόσμιο ηλεκτρονικό κατάστημα παραμένει πάντοτε ανοιχτό για τους επισκέπτες σας!

Χρειάζεται ελάχιστο φυσικό χώρο
Μια απλή φιλοξενία είναι αρκετή για να δώσει το έναυσμα του online καταστήματος σου!

Ανανεώνεται σε ελάχιστο χρόνο
Οποτεδήποτε και οπουδήποτε μπορείτε να κάνετε αλλαγές Online στο eshop σας!

Ελάτε να ξεκινήσουμε
το eshop σας
Βήμα – βήμα κατασκευάζουμε μοναδικά, επαγγελματικά και δυναμικά ηλεκτρονικά καταστήματας που πουλάνε απο μόνα τους βασισμένα σε πρωτοποριακές καινοτόμες τεχνολογίες προγραμματισμού & σχεδιασμού! Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να υλοποιήσουμε κάθε σας προσδοκία!

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ESHOP
ΓΙΑΤΙ ESHOP

Τι πρέπει να προσέχετε κατά τη δημιουργία του e-shop σας;

Λάθη στην κατασκευή του eshop
Έχουν παρατηρηθεί αρκετά λάθη σε e-shop που τις περισσότερες φορές είναι πρόχειρα φτιαγμένα ή «φθηνές» επιλογές. Ένα αρκετά κακό χαρακτηριστικό, είναι η καθυστέρηση στην εμφάνιση μιας σελίδας.

 

Ανεπαρκής σελίδα προϊόντος.
Ζωτικής σημασίας σελίδα για αύξηση των πωλήσεων, είναι η σελίδα του προϊόντος. Πολλές φορές είναι ανεπαρκής, δύσχρηστη και αποθαρρύνει τον επισκέπτη να προβεί σε αγορά.

 

Δεν έχει αρκετούς επισκέπτες.
Ο μέσος όρος αγορών ενός e-shop είναι 2%. Παρόμοια, το ποσοστό αγορών είναι 2 στους 100. Άρα αν έχετε 1000 επισκέπτες μηνιαίως και αγοράζουν οι 20, είστε μέσα στον μέσο όρο παγκοσμίως.

 

Τι άλλα πρέπει να προσέχετε
Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλήσει θα πρέπει να ελκύσει τον επισκέπτη. Όπως θα γινόταν και σε ένα φυσικό κατάστημα, το προϊόν που πουλάτε εσείς, το πουλάει και κάποιος άλλος… κάποιο άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα. Άρα θα πρέπει να δώσετε στους επισκέπτες κάποια έξτρα κίνητρα ώστε να αγοράσουν από εσάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βάλτε το Διαδίκτυο να δουλεύει για εσάς όλο το 24ωρο με την τεχνογνωσία μας!
Βασιζόμαστε στις τελευταίες τεχνολογίες προγραμματισμού και στις πιο μοντέρνες γραφιστικές μακέτες και σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να ξεχωρίσετε απο τους ανταγωνιστές σας. Μετά απο 10 έτη επιτυχημένης εταιρικής παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες καθοδηγωντας σας βήμα βήμα για να πετύχετε στο ελληνικό και παγκόσμιο διαδίκτυο. Διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα τεχνικών του Internet και μπορούμε να υλοποιήσουμε οτιδήποτε ζητήσετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ESHOP
eshopimg
Τι σας εξασφαλίζει η συνεργασία μας
Τα πιο καλαίσθητα πρότυπα σχεδίασης
Σύνδεση με τις σελίδες σας στα social media
Φιλοξενία σε ασφαλή servers με backups
Απλός και αποτελεσματικός πίνακας διαχείρισης
Τέλεια εμφάνιση σε iphones και tablets
Απεριόριστες σελίδες και φόρμες παραγγελίας
Ελαφριά και γρήγορη πλατφόρμα eshop
Εύκολη ενσωμάτωση διαφημιστικών δικτύων
Πλήρη αναλυτικά στατιστικά επισκεψιμότητας
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ
ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ
ΚΑΤΩΧΥΡΩΣΗ DOMAIN NAME WWW.ONOMASHOP.GR
ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ESHOP
ΠΡΟΩΘΗΣΗ & ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ (SEO – GOOGLE CAMPAIGN)
περισσότερα

Επιτυχημένα eshop με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
Χρησιμοποιώντας νέες τεχνολογίες προγραμματισμού και τις πιο μοντέρνες γραφιστικές μακέτες σας προσφέρουμε το καλύτερο, δυνατό αποτέλεσμα για να ξεχωρίσετε απο τους ανταγωνιστές σας. Μετά απο 10 έτη επιτυχημένης εταιρικής παρουσίας σε όλη την Ελλάδα, παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες καθοδηγωντας σας βήμα βήμα για να πετύχετε στο ελληνικό και παγκόσμιο διαδίκτυο. Διαθέτουμε την καλύτερη ομάδα τεχνικών του Internet και μπορούμε να υλοποιήσουμε οτιδήποτε ζητήσετε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ESHOPΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναλαμβάνουμε εξ’ ολοκλήρου το
Ηλεκτρονικό σας Κατάστημα σας.